Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Tillbaka

LEDIGA ANSTÄLLNINGAR Utbildningsledare

På Humanistiska fakultetskansliet är vi åtta anställda. Kansliet arbetar på uppdrag av dekanen med administrativt stöd till fakultetsledning, fakultetsstyrelse och beredningsgrupper. I kansliets uppdrag ingår beredning av ärenden, samordningsuppgifter gentemot institutioner och gemensam förvaltning samt kvalitetssäkring av verksamheten

Arbetsuppgifter

Som utbildningsledare är du ett expertstöd till fakultetsledning och institutioner i utbildningsfrågor som rör grundnivå och avancerad nivå. I detta ingår planering och uppföljning av fakultetens utbildningsuppdrag med betoning på kvalitetssäkring och utveckling. Det ligger också på utbildningsledaren att på fakultetsledningens uppdrag genomföra utredningar och omvärldsanalyser och att samordna remissvar som rör utbildningsområdet. En annan del är att stödja implementeringen av den nya organisationen för universitetets lärarutbildningar. Beredning av utbildningsplaner och examensbeskrivningar ingår också i anställningen.

I rollen som utbildningsledare ingår också att ge ett samordnat stöd till fakultetens institutioner i arbetet med in- och utresande internationella studenter och kontakter med deras hemuniversitet. Arbete med fakultetens utbytesavtal ingår också i arbetsuppgifterna samt medverkan i arrangemang av olika slag i syfte att främja fakultetens internationella samarbeten.

Även andra administrativa uppgifter och utredningsuppdrag kan komma att ingå i anställningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en doktorsexamen. För denna anställning krävs att du har några års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete med utbildningsfrågor inom högskolesektorn och är väl insatt i regelverken för området. Dokumenterad erfarenhet av utbildningsplanering och utredningsarbete inom högskolesektorn är meriterande. Det är önskvärt att du är förtrogen med de administrativa stödsystemen Ladok, Datalagret, Gubas och MoveOn. Att du behärskar Office-paketet tar vi för givet. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift både på svenska och engelska.
Du har ett proaktivt synsätt, vilket innebär att du strukturerat och självständigt kan planera och prioritera ditt arbete inför deadlines, vara drivande, noggrann samt har ett ansvarstagande och serviceinriktat förhållningsätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100 %
Placering: Humanistiska fakultetskansliet
Tillträde: Så snart som möjligt
Övrigt: Provanställning kan komma att tillämpas

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:
Kanslichef Anna Nordling, telefon 031-786 1150, anna.nordling@hum.gu.se 

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan

Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till som som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

 

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Sidansvarig: rekrytering@gu.se|Sidan uppdaterades: 2017-02-23
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?